header Woongenot

Nadat 15 november j.l. Woongenot.nl online is gegaan staat nu ook het eerste E-magazine WoonSpiratie online. In deze Kerst Special 2015 vindt u een aantal leuke aanbiedingen en acties evenals informatie over extra koopzondagen en openingstijden tijdens de Kerstdagen.

Woongenot.nl is een onafhankelijke website waarop winkels voor u zijn geselecteerd op het gebied van wonen, slapen, koken, badkamers en buiten. Wij gaan er van uit dat de door ons geselecteerde winkels een mooie bijdrage kunnen leveren aan uw woongenot. De criteria van toelating op Woongenot.nl hebben vooral te maken met sfeer, warmte, duurzaamheid, beleving, authenticiteit, betrouwbaarheid, inspiratie, kwaliteit en service. Wij wensen u veel plezier met uw bezoek op Woongenot.nl. Als u een Woongenot Account aanmaakt kunt u de winkels waarin u geïnteresseerd bent bewaren; u krijgt dan ook regelmatig onze nieuwsbrief en bericht dat er weer een nieuw editie van ons E-magazine WoonSpiratie voor u klaar staat op Woongenot.nl.


Jacqueline en Hanneke wensen u veel leesplezier met de KerstSpecial van WoonSpiratie en
ook veel plezier met de bezoeken aan Woongenot.nl

 


Kerst, de leukste tijd van het jaar!
Samen met Style Hunters haalt u de warme kerstsfeer in huis. Natuurlijk met dat typische stoere doorleefde karakter zoals u dat van ons gewend bent! 
Wilt u graag advies op gebied van interieur en styling? Kom dan sfeer proeven en ontvang 10% korting op onze kerst accessoires! (O.v.v. "Woongenot").

 


Deze winter zijn onze rolluiken extra aantrekkelijk geprijsd! Tot en met 31 maart 2016 krijgt u een aanzienlijke korting op onze rolluiken.
 
Onze Heroal rolluiken zijn gemaakt van aluminium en de lamellen zijn voorzien van isolerend schuim. Zo blijft uw huis in de zomer lekker koel en bespaart u in de winter op uw energiekosten.
 
Het Heroal rolluik kan op verschillende manieren worden bediend; zowel met de hand (bandbediening) als elektrisch (schakelaar of afstandbediening). Onze elektrische rolluiken zijn voorzien van een Somfy motor en beschikken overobstakel-detectie. Bevindt er zich een obstakel tijdens het neersturen óf zijn de lamellen vastgevroren? De automatische weerstandsmeting zal de buismotor stoppen ter voorkoming van schade.
 


Onze rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren: bijvoorbeeld gebroken wit (RAL 9010), 
crème wit (RAL 9001) en antraciet (RAL 7016).
 
Voor meer irformatie over deze actie kunt u contact opnemen via info@giezenwoninginrichting.nl of telefonisch middels 0591-612191.
Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend langs komen in onze winkel.

 

Stijlhoeve is dé specialist in duurzaam en stijlvol wonen. U kunt bij ons terecht voor advies, uitwerking en samenstellen van eerlijke en stijlvolle woonproducten met een klassieke of landelijke uitstraling. Onze collectie zonnepanelen, pelletkachels, badkamers, tegels en PVC-vloeren zijn allen duurzame en stijlvolle topkwaliteitsproducten, die zeer zorgvuldig voor u zijn samengesteld. Dit alles voor een betaalbare prijs.



Het Monument in Veenoord is 2e Kerstdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur
 




Keukenstudio Emmen is 2e kerstdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Tijdens deze dag zijn er diverse kookdemonstraties bij te wonen.
 



Woongenot.nl wenst haar bezoekers en de aangesloten ondernemers hele fijne Kerstdagen toe evenals een goede jaarwisseling. Dat iedereen ook in 2016 kan genieten van de mooie dingen van het leven.