header Woongenot
LED verlichting draagt net als zonnepanelen, een warmtewinsysteem en (na) isoleren bij aan het verduurzamen van uw woning of gebouw door de enorme besparing die het met zich mee kan brengen. Lichtsterkte of lichtstroom word tegenwoordig aangegeven in Lumen. Dat is een vastgestelde eenheid waarvan uitgegaan word om een reële vergelijking te kunnen maken t.o.v. traditionele verlichting. Ook kleurtemperatuur is van belang bij LED verlichting. De aanschafprijs van LED verlichting ligt hoger dan die van spaar- en / of gloeilampen, maar de investering verdient zich door energiebesparing snel weer terug.
 

 
Een aantal voordelen van LED verlichting op een rij;
  • LED is 7x zuiniger dan traditionele verlichting
  • Lichtafname bij LED verlichting gaat langzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Zeer lange levensduur
  • Niet gevoelig voor trillingen
  • Brand meteen op vol vermogen

Bent u op zoek naar lichtbronnen die sfeer en gezelligheid geven? Maar u kunt niet de juiste spaar of LED lampen vinden? Wij hebben de oplossing. Komt u eens langs bij Barco Lichttotaal in Emmen aan de Nijbracht.Wij hebben mooie LED lampen die een zachte kleur hebben en vergelijkbaar zijn met de ouderwetse flame lampen.

Kijkt u ook eens op onze website:
www.barco.nl
 
Het Monument heeft haar tweede vestiging geopend in Klazienaveen, middels een shop-in-shop formule. Zo kunt u een greep uit ons assortiment ook ervaren en bestellen in Klazienaveen!
De shop-in-shop van Het Monument in Klazienaveen is gevestigd in Flair Fashion en Living aan de Langestraat 121 in Klazienaveen.

De soepel slanke designvloer!

Warm en mooi als hout, zo gemakkelijk in het onderhoud als laminaat, eenvoudig te installeren en bijzonder geschikt voor renovaties – geen sprookje, maar een echte woondroom. De vloerinnovatie Meister Silent Touch zorgt voor woonplezier en slaat daarbij een goed figuur over de ganse lijn. Van echt natuurlijk tot trendy bieden 18 decors een grote optische variatie!

 
Overtuigend zijn natuurlijk ook de innerlijke waarden: met een opbouwhoogte van slechts 5 mm, maar met het royale formaat van landhuisplanken maakt Silent Touch zich rank en slank en laat zich via Multiclic eenvoudig installeren – optimale voorwaarden voor renovaties. En daarbij helemaal gezond om op te wonen: Silent Touch doet het zonder PVC en kunstmatige weekmakers.
 
En omdat wij onze nieuwe designvloer door en door vertrouwen, krijgt u
op Silent Touch 20 jaar garantie bij woongebruik. Kom de Meister Silent Touch
daarom snel bewonderen in onze winkel: Giezen Woninginrichting in Emmen.

 
Deze mooie winkel moet u zeker bezoeken. Ook de webshop van Tres Jolie is de moeite van het bezoeken waard. Naast de winkel en de webshop is er ook de mogelijkheid om workshops te volgen. Workshops over wat je allemaal met krijtverf kunt doen, Pimp je meubel, het maken van een moodboard etc. Ook geeft men interieuradvies. Tres Jolie: een waardevolle aanvulling op Woongenot.nl!
 

Een pelletkachel kiezen die perfect past bij uw woonsituatie en die u elk moment van de dag heerlijke warmte geeft in uw gehele woning op een duurzame en stijlvolle manier? Dan bent u bij Stijlhoeve aan het juiste adres. Stijlhoeve levert als pelletkachelspecialist niet alleen de pelletkachel, maar geeft u ook persoonlijk advies, en zorgt voor onderhoud en reparaties. Met veel plezier voorziet Stijlhoeve u van advies op maat, zodat u altijd de juiste beslissing maakt voor het aanschaffen van een pelletkachel.

Welke pelletkachel?
Er zijn vele soorten en maten pelletkachels. De pelletkachel wordt steeds populairder in Nederland. Laat u goed informeren over pelletkachels. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste pellekachel en voorzien u graag van informatie over het rookkanaal, de veiligheid en het onderhoud van een pelletkachel. Het gebruik van een pelletkachel is zeer eenvoudig, maar dient natuurlijk wel goed geïnstalleerd te worden.

Waarom een pelletkachel?
Een veelvuldig gestelde vraag is waarom ervoor gekozen wordt om te stoken op pellets. Een pelletkachel, die op een correcte manier is aangesloten, biedt ten opzichte van een centrale verwarming, houtkachels of andere vormen van verwarming al snel grote voordelen. Zo levert een pelletkachel een grote besparing op de energiekosten. Daarnaast behaalt u een zeer hoog rendement van maar liefst 90%, omdat er meer energie wordt omgezet in warmte. Bovendien is het CO2-neutraal, eenvoudig in onderhoud en reiniging, werkt de pelletkachel volautomatisch en qua design is er altijd een pelletkachel die bij uw interieur past.

Gemak en hoogwaardige verbranding met een pelletkachel
Op een gemakkelijke en eenvoudige manier een aangename temperatuur verkrijgen in uw woning bereikt u door een pelletkachel te gebruiken. Een pelletkachel zorgt ervoor dat uw gehele woning snel en efficiënt wordt verwarmt. U heeft er geen omkijken naar en kunt heerlijk genieten van de warmte en de mooi haardvlammen. Een pelletkachel brandt op speciaal geproduceerde korrels, die door zaagsel heel hard te persen worden samengeperst. Pelletkachelproducenten leveren uitsluitend hoge kwaliteitskorrels, zodat bij de verbranding in een pelletkachel zo min mogelijk schadelijke stoffen vrijkomen. Daarom vindt er ook een uiterst strenge kwaliteitscontrole plaats. Het materiaal van de pelletkorrel is gemaakt van afvalhout, afkomstig uit de houtindustrie en de bosbouw. Met een pelletkachel bent u dus milieuvriendelijk, duurzaam en zuinig bezig!

Duurzaam én stijlvolle pelletkachel van Stijlhoeve
Stijlhoeve levert uitsluitend duurzame, stijlvolle pelletkachels van hoogwaardige kwaliteitsmerken. Stijlhoeve vindt duurzaam wonen belangrijk. Daarom wil Stijlhoeve het gemak, de besparing op energiekosten en toch stijl- en sfeervol wonen onder de aandacht brengen bij haar klanten. De Stijlhoeve doet dit door onder andere het aanbieden van duurzame, stijlvolle pelletkachels. Persoonlijk advies en –service staat daarbij voorop. Stijlhoeve levert niet alleen de pelletkachel, maar zorgt er ook voor dat de pelletkachel op een correcte en professionele manier wordt geïnstalleerd. Daarnaast kunt u ook bij de Stijlhoeve terecht voor onderhoud en reparaties. De medewerkers van de Stijlhoeve staan te allen tijde voor u klaar! Heeft u interesse in het aanschaffen van een pelletkachel of bent u benieuwd naar de werkwijze van Stijlhoeve?  Neem dan contact met ons op.


Rikkenspoelsweg 13 
7666 LW Fleringen 
0546-785258/06-23119840 
info@stijlhoeve.nl
 
Altijd al eens willen zien hoe de meubels van Meubelmakerij Smits vervaardigd worden? Ga naar http://meubelmakerijsmits.nl/hoe-maakt-martin-smits-de-tafel-van-uw-dromen-.html en kijk op deze film hoe eigenaar Martin Smits te werk gaat. Uw wensen worden door hem ten uitvoer gebracht.

 
 

 
Sinds begin januari 2016 heeft Gerritsma Interieur in Assen een nieuwe website gelanceerd. Zelf is men enorm tevreden met het nieuwe uiterlijk en haar functionaliteit. Om hun webshop en bijkomende service nog beter te maken hebben zij input van onze klanten en bezoekers nodig, u kunt hen daar bij helpen.

Hoe kunt u hen helpen? Door een review achter te laten op hun Kiyoh-pagina. Kiyoh is een beoordelingsplatform waar klanten en bezoekers van een webshop hun ervaring kunnen delen. Wanneer u voor 29 februari 2016 een review achterlaat maakt u kans op een waardebon ter waarde van €50,-* voor de webshop van Gerritsma Interieur.

* = De waardebon is geldig t/m 31 december 2016 en te gebruiken vanaf een bestelling van minimaal 250 euro.
7 en 21 februari 2016 is Het Monument geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
21 februari en 20 maart is Pinedesign geopend van 12.00 tot 17.00 uur
21 februari 2016 is Barco Lichttotaal geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Vanaf 1 april 2016 is de beeldentuin in Marienheem geopend vanaf 10.00 uur.